Over Presko

Historie en visie

Eigenaar Dick de Jong is, samen met zoon Mike het kloppend hart van Presko, een bedrijf met familiaire warmte voor de medewerkers, aandacht en flexibiliteit voor elke klant, korte werklijnen en historie. Samen met ons team, wat bestaat uit allerlei specialisten op de diverse gebieden waar wij kundig in zijn, zijn we dagelijks bezig met het nog mooier en prettiger maken van woningen en bedrijfsruimtes voor de gebruikers daarvan.

 

Kernactiviteiten

Nieuwbouw en renovatie van panden, aanbouw van veranda’s, overkappingen en serres, Plaatsen van kunststof kozijnen en stalen binnendeuren en montage van wand- en plafondbekleding voor diverse particuliere ruimtes maar ook bedrijven in de voedingsindustrie, zoals slagerijen, bakkerijen, brouwerijen of horeca.

 

Werkgebied en showroom

Vanuit onze vestiging in Buren staan wij klaar voor onze particuliere opdrachtgevers in de regio. Bij een vraag of opdracht zijn wij snel ter plaatse, en bekijken wij graag met eigen ogen de locatie. Wij leren u kennen, maar nog belangrijker; u leert ons goed kennen. Daarnaast hebben wij een volledig ingerichte showroom waar we u de diverse materialen en toepassingen goed kunnen tonen.

 

Meedenkend en creatief

Of wij nu mogen werken voor bedrijven of particulieren, wij denken altijd met u mee. Onze creativiteit in aanbod en toepassingen is eindeloos en wij hebben al menige uitdagende klus afgerond door maatwerk te bieden. Kantoortijden hanteren we niet, want afspraken in de avond of zelfs in het weekend zijn bij ons de norm. Wij zijn er voor u: klantvriendelijk, meedenkend en persoonlijk.

Wat anderen zeggen over Presko