Specialist in veranda’s

Een veranda is veelal een verlengde van uw woning en een voortzetting van uw leefwijze binnen. Een veranda biedt geborgenheid tegen de diverse weersinvloeden en is de schakel tussen uw woning en overige buitenruimte. De laatste jaren heeft de veranda een enorme vlucht genomen en er zijn dan ook tegenwoordig  diverse toepassingen. Of uw nu een veranda van Douglas-hout of kunststof wilt, wij verzorgen het voor u en ontzorgen u volledig. Ontzorgen is een modern woord tegenwoordig, maar dat is wél precies wat we doen.

Naast de bouw van de veranda verzorgen en regelen wij alles wat er verder moet gebeuren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de gepaste aansluiting op uw woning, het dakwerk, de hemelwaterafvoer en het elektra tot zelfs het schilderwerk. Desgewenst verzorgen we het straatwerk onder de veranda, of storten een betonnen vloer waarop u bijvoorbeeld een (sier)grindvloer kunt aanbrengen. En wilt u onder uw veranda ook kunnen genieten van het daglicht of een prachtige sterrenhemel, dan plaatsen wij hoogwaardige lichtkoepels of –straten. De diverse mogelijkheden bepreken wij persoonlijk, bij u op locatie.

Grote kans dat u al eens van de veranda’s van Presko hebt gehoord. Met onze jarenlange ervaring en maatwerkoplossingen op het gebied van de bouw van veranda’s en ons zeer complete aanbod op dit gebied zijn onze uitstekende resultaten al van mond-tot-mond gegaan. De beste reclame die we kunnen hebben.

 

Dick de Jong

Wat anderen zeggen over Presko