Specialist in stalen binnendeuren

Ieder huis of bedrijf onderscheidt zich door de bewoners en gebruikers ervan. Niet alleen de gebruikte inrichting en accessoires bepalen de uitstraling van een gebouw, maar ook de binnendeuren. Stalen binnendeuren geven een eigentijds design aan de diverse ruimtes waardoor u hier niet snel op uitgekeken raakt. Stalen deuren zijn duurzaam, bieden een goede akoestische en thermische isolatie en een grote brandwerendheid.  Wij bieden u stalen binnendeuren in elke gewenste RAL-kleur, tot zelfs koper-, brons- of messingkleurige poedercoating aan toe.

Voor wie daglicht toe wil laten tot de ruimte zijn de stalen deuren met diverse soorten glas leverbaar. Iedere ruimte vraagt namelijk om een specifieke toepassing. Zo kunt u privacygevoelige ruimtes afsluiten met melkglas wat ondoorzichtig is, maar is helder, gefigureerd, of zelfs bruin- en grijs getint glas bij ons mogelijk. Al onze binnendeuren beschikken over hoogwaardige bevestigingsmaterialen en veiligheidsglas. En omdat niet iedere woning of ruimte standaard is, en wij iedereen van dienst willen zijn onderscheiden wij ons hier in door maatwerk te leveren.

Omdat een deur sfeer- en gebruiksbepalend is, komen wij bij u op locatie kijken en adviseren u over de beste toepassing voor uw situatie. Binnen het groot aantal beschikbare mogelijkheden, komt u met ons gedegen advies op het gebied van uitvoering, kleurstelling en glaskeuze al snel tot de beste keuze voor uw wensen.

 

Dick de Jong

Wat anderen zeggen over Presko