Specialist in wanden en plafonds

Een strak afgewerkte wand in uw woonkamer, een waterdicht plafond in uw badkamer. Er zijn verschillende oplossingen voor de verschillende ruimtes in uw huis, of dit nu een renovatieproject of nieuwbouw, een zogeheten ‘droge’ of een ‘natte’ ruimte is. Wij bieden kant-en-klare oplossingen voor elke ruimte en naar elke gewenste smaak en maken hierbij gebruik van kunststof, MDF of HDF-panelen. Naden worden hierbij strak afgewerkt, waardoor uw nieuwe wanden en plafonds na onze komst direct klaar zijn. Een persoonlijke afwerking is ook mogelijk, er zijn verschillende toepassingen van wanden die behangen, geschilderd, gestuukt of zelfs betegeld kunnen worden.

Daarnaast bieden wij voor bedrijven in de voedingsindustrie bacterieafstotende en naadloze kunststof wanden aan. Deze worden van vloer tot plafond gemonteerd, over de bestaande muren heen, waarbij alle naden met een speciale kitvoeg worden behandeld, die geen schimmels of bacteriën doorlaat. Deze wanden zijn uiteraard kras- en stootbestendig, duurzaam, isolerend en hebben een lange levensduur.

Wat voor woning of bedrijfspand u ook heeft, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw wanden en plafonds, passend bij uw smaak, woonstijl, of werkzaamheden. Een wand of plafond van ons levert een kwalitatieve oplossing waar u jarenlang geen omkijken naar heeft. Tenzij u de schilder uitnodigt voor een nieuwe trendkleur op de muur…

 

Dick de Jong

Wat anderen zeggen over Presko